Daguitstap voor groepen boeken

Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Hoe reserveren?

In de groepsbrochure van Visit Mechelen vind je per activiteit terug bij wie je de reservatie moet maken. 

Bij elke activiteit wordt vermeld waar je kan reserveren

Aanbod via Visit Mechelen

Je maakt een keuze uit het aanbod en reserveert op visitmechelen.be/groepen via de bestelknop bij de gekozen activiteit. Voor aanbod met voldoende capaciteit ontvang je na afronden van je reservering automatisch meteen een bevestiging.

Voor sommige activiteiten vragen we je het online aanvraagformulier op visitmechelen.be/aanvraaggroepsreservering in te vullen. We controleren eerst de beschikbaarheid en sturen dan een bevestiging. Voor alle reserveringen geldt een reserveringskost van 3 euro per activiteit.

Je aanvraag moet ten laatste 14 dagen vóór de dag van het bezoek worden ingediend. Bij aanvragen vanaf 13 tot en met 7 dagen voor het bezoek kunnen we je enkel de ‘Bourgondische wandeling’ aanbieden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de gidsen.

Na reservering, ontvang je een bevestiging. Als je geen wijzigingen meer doorgeeft, is je reservering definitief. Betalen doe je uiterlijk 7 dagen voor je bezoek. Na ontvangst van de betaling, sturen we je een betaalbevestiging op. Deze toon je bij de start van de activiteit.

Bekijk de algemene voorwaarden voor groepsbezoeken

Aanbod van partners

De algemene voorwaarden voor activiteiten verschillen per organisator. Je vindt de voorwaarden op de website van de partners waarbij je dient te reserveren.