De Gouden Kooi

Bij De Gouden Kooi kruip je één uur lang in de huid van een schattenjager, meesterdief of rechercheur. Los de puzzels op, zoek een antwoord op de raadsels en werk vooral samen. Dan pas zal je slagen in je missie: ontsnappen! Ideaal als teambuilding of als leuk avondje uit met vrienden en familie.

Je kan kiezen uit drie verschillende formules:

Escape games

Samen met enkele vrienden, je gezin of collega’s word je 60 minuten lang “opgesloten” in een mysterieuze kamer. Je hebt één uur de tijd om uit deze ruimte te ontsnappen. De sleutel: los een reeks interessante en gevarieerde puzzels op. Samenwerking en inventiviteit zijn hiervoor cruciaal. Verder beleef je in elke kamer een uniek verhaal. Ontdek hier alle escape games.

Escape experiences

De Gouden Kooi - Escape experience is de tweede locatie van De Gouden Kooi en biedt je grotere escape rooms, meer beleving, meer special effects en een langere speeltijd! Speel een escape experience en trek daarna de binnenstad in. Ontdek hier alle escape experiences.

De Escape Experience won in totaal al acht awards!

Gouden Kooi awards

Escape walk

Ontdek de stad al puzzelend met deze escape wandeling door Mechelen. Geen standaard wandeling met smartphone of tablet. Wel echte puzzels op verschillende locaties geïntegreerd in de stad. Deze activiteit is gemaakt voor 2-6 wandelaars en duurt maximaal twee en een half uur. Ontdek de escape walk.

 

Toegankelijkheid

Gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk.
Toilet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Voor meer informatie rond toegankelijkheid, neem contact op met de aanbieder.

Contact

T +32 15 67 68 86
@ info@degoudenkooi.be
www www.degoudenkooi.be

Locatie

Gerechtstraat 10, 2800 Mechelen

Haverwerf 7, 2800 Mechelen