Bereikbaarheid - Muizen

Deze pagina is niet beschikbaar in het Duits. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

VERTREK VANUIT MECHELEN STAD

MET DE FIETS

In Mechelen kan je op verschillende plaatsen fietsen huren. Je kan best altijd op voorhand even informeren of er fietsen beschikbaar zijn. Een fiets huren kost ongeveer € 10 per dag, maar de prijs varieert sterk per leverancier. Aan het Mechelse station staan bovendien Blue-bikes voor je klaar, handige fietsen die je als abonnee gemakkelijk kan huren. Zo ben je in no time op je bestemming!

Op tocht met de fiets en in panne gevallen onderweg? Geen nood! In Mechelen vind je verschillende locaties om je fiets te laten herstellen

MET HET OPENBAAR VERVOER
  • met de bus:

De Lijn beheert streek -en stadsbussen. De streeklijnen rijden ongeveer een keer per uur, de stadslijnen meestal om de vijftien minuten. In het weekend en tijdens schoolvakanties rijden er minder bussen.

Raadpleeg hier het netplan van Mechelen en omgeving.

  • per taxi:

Aan het station van Mechelen vind je een of meerdere taxi's op de vaste staanplaatsen vlakbij de stationsuitgang op het Koning Albertplein. Ook op andere plaatsen in de stad vind je vaste parkeerplaatsen voor taxi's, maar deze zijn niet altijd ingenomen. In dat geval bel je best een van de Mechelse taximaatschappijen om een taxi te reserveren. Meer informatie vind je terug onder Mechelse taximaatschappijen.

MET DE AUTO
  • Autoverhuur:

Beschik je niet over een eigen wagen, maar zou je er graag een huren? Ontdek verschillende aanbieders in Mechelen.

  • Parkeren:

Op weg met de auto naar Muizen? Laat je wagen achter aan Muizen-Dorp of Kerkplein 16 Parking en zet zo je reis verder. Ook op Mechelen Stationsparking P1 zal mogelijk een plaatsje voor jouw wagen vrij staan. Van hieruit zet je de reis verder langs de Muizenvaart. Je vindt een duidelijk overzicht van beschikbare parkeerplaatsen op de Parking - app.