imageedit_3_7844356186.png

Virtueel Mechelen

Deze pagina is niet beschikbaar in het Spaans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Mechelen pakt als eerste stad in de Benelux uit met een virtueel bezoek  door de volledige stad. Een initiatief dat door het prestigieuze Financial Times werd beloond met een Web Strategy Award 2018. Op virtueelmechelen.be kan je niet alleen de belangrijkste bezienswaardigheden in 360° bekijken, maar ook binnenstappen in vergaderzalen en bij de Mechelse hotels.

Je wil een vergadering of teambuilding plannen, en je weet niet waarheen? Je kan op prospectie komen onder leiding van congresbureau Meet in Mechelen. Of je kan virtueel binnenkijken bij enkele potentiële locaties. Met de virtual reality van virtueelmechelen.be waan je je ook fysiek in de stad.

Dankzij Virtueel Mechelen kan je locaties bezoeken waar je niet zomaar binnenloopt. Denk aan het stadhuis of de brouwzaal van Brouwerij Het Anker, net als andere teambuildingplekken of vergaderzalen die enkel onder begeleiding te bezichtigen zijn. “Virtueel Mechelen is de perfecte tool om kennis te maken met Mechelen en haar troeven als bestemming voor businesstoeristen. Je kan vergaderzalen, hotels en historische plekken ontdekken, en tegelijk wordt de compacte binnenstad tastbaar door het helikopterperspectief”, zegt Kurt Callaert van Meet in Mechelen.

Er staan nog meer Mechelse vergaderlocaties en bezienswaardigheden in de wachtrij die later in 2019 aan Virtueel Mechelen zullen worden toegevoegd. Heb je via virtueelmechelen.be een locatie ontdekt die je interesseert? Neem dan zeker vrijblijvend contact op met Meet in Mechelen voor gratis advies op maat! www.meetinmechelen.be