De Zomer is van Mechelen

Beleef een zomer vol plezier, avontuur en ontspanning in Mechelen. Dans tot de vroege uurtjes of geniet van een zwoele zomeravond in het park. Mechelen heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zomer. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te genieten van de zonnige dagen en betoverende avonden! 

Ontdek het volledige aanbod via www.dezomerisvanmechelen.be

Maanrock 

Tijdens het laatste weekend van augustus maakt de binnenstad plaats voor het grootste gratis stadsfestival van België. Gooi je dansbenen los op verschillende locaties doorheen Mechelen. Op Maanrock vind je een breed muzikaal aanbod voor jong en oud. Ontdek de volledige line-up hier.

Wanneer? Van 22 tot 25 augustus
Waar? Binnenstad Mechelen
Prijs? Gratis
Meer info: www.maanrock.be

Parkpop

Geniet een zomer lang van de gratis concerten in de Mechelse Kruidtuin. Elke donderdagavond van 27 juni tot 15 augustus laten diverse artiesten het beste van zichzelf zien. Benieuwd naar de kalender? Die vind je op www.dezomerisvanmechelen.be.

Wanneer? Elke donderdagavond van 27 juni tot 15 augustus
Waar? Kruidtuin Mechelen
Prijs? Gratis
Meer info: dezomerisvanmechelen.be/parkpop

De Koer

Kom op 21 en 22 juni 2024 dansen op de derde editie van De Koer. De Koer begon oorspronkelijk als een initiatief voor elektronische muziek op Maanrock, maar groeide intussen uit tot een volwaardig festival aan het begin van de zomer. Net als vorig jaar wordt het Cultuurplein, in de schaduw van de Sint-Romboutstoren, omgetoverd tot een danstempel.

Wanneer? 21 en 22 juni
Waar? Cultuurplein Mechelen (Minderbroedersgang 5)
Prijs? Tickets via de website
Meer info: www.dekoerfestival.be

Mechelen Beach

Van 18 juli tot 11 augustus is Mechelen Beach klaar voor z’n derde editie. Geniet gezellig samen met vrienden en familie, met zand aan je voeten aan de rand van de stad.

Wanneer? Van 18 juli tot 11 augustus
Waar? Mechelen
Prijs? Gratis
Meer info: www.mechelenbeach.be

BROEK Festival

Ontdek BROEK, het levendige openluchtfestival dat eens in de twee jaar plaatsvindt in het prachtige Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark. Met een gevarieerd programma vol theater, dans en meer, belooft BROEK 2024 dubbel zoveel vermaak tijdens twee weekenden, van 14 tot 16 juni en van 21 tot 23 juni. Mis het niet!

Wanneer? Van 14 tot 16 en 21 tot 23 juni
Waar? Mechelen
Prijs? Gratis
Meer info: www.dezomerisvanmechelen.be

 

Toegankelijkheid

Op zoek naar meer info rond toegankelijkheid van de events? Neem contact op met de aanbieder via info@dezomerisvanmechelen.be