Tsjoc & walk

Mechelen is de stad van de Sint-Romboutstoren. Dit patrimonium is perfect in harmonie met de moderne architectuur, verbonden door gezellige straatjes en stevig dooraderd met waterpartijen. De stad huisvest trouwens ook enkele parels van ambachtelijke voedingsproducenten. Een uithangbord van deze smaakvolle nijverheid is chocolatier Sjolaa. Tijdens deze verkenningstocht degusteer je hun creaties die een nauwe band hebben met de stad en ga je zelf aan de slag met dit zwarte, bruine of witte goud.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf 24 euro per persoon
Minimum 8 deelnemers
Start-en aankomstplaats in overleg

Sweet in Mmmechelen

Een verkenningstocht door de stad in combinatie met zoete hapjes. Dit smaakvolle concept wordt verzorgd in samenwerking met Createvents. De gids neemt je mee langsheen de bijzondere plekjes van de stad. Onderweg staan er enkele zoetigheden op je te wachten, die werden bereid met zo veel mogelijk lokale producten. We zoeten deze nog wat extra met boeiende verhalen.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf 29 euro per persoon
Minimum 8 deelnemers
Start-en aankomstplaats in overleg

 

Mechelen met peper en zout

Interesse in cultuur en een culinaire verfijnde smaak? Kom dan Mechelen te voet verkennen met onderweg enkele hartige hapjes. Er worden twee delicieuze hapjes geserveerd op een opmerkelijke plaats in de binnenstad. De gids voorziet de groep van lokale verhalen en toffe locaties, maar geeft ook duiding bij de tastings. De gerechten worden verzorgd door Createvents met een duidelijke knipoog naar de stad.

Praktisch

Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: vanaf 27 euro per persoon
Minimum 8 deelnemers
Start-en aankomstplaats in overleg

 

Mechelen 2 taste

Zoet of zout? Het is soms een moeilijke keuze. Bij 0.1LUX maken we het je gemakkelijk en stellen we met deze mix je hele gezelschap tevreden. Je kuiert langsheen de Mechelse straten en pleinen en geniet van zowel leuke verhalen, mooie stadszichten als heerlijke hapjes. De gids kruidt de verhalen en de chef doet hetzelfde voor de hartige hapjes van Createvents. Maar ook met zoete ingrediënten gaat hij aan de slag.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf 28 euro per persoon
Minimum 8 deelnemers
Start-en aankomstplaats in overleg

Contact

+32 498 46 86 79
info@01lux.be
www.01lux.be