TOUR: Mechelen stuurt je stappen

Deze tour bestaat uit twee wandelingen. Als Mechelen voor jou en je ouders helemaal nieuw is, neemt de eerste wandeling 'Van Arend tot Zwaluw', je mee naar het centrum van de stad. Ken jij Mechelen als je broekzak? Volg dan meteen de tweede wandeling, 'Met natte voeten', een tocht die de oevers van de Dijle verkent. De rivier is er je reisleidster en neemt je mee op sleeptouw langs de waterkantjes van Mechelen. Aan jou om te kiezen of je er liever op uit trekt langs de Dijle ofwel op stap gaat in het centrum.

Voor deze wandeling trek je best een hele voor- of namiddag uit met je hele gezin. Natuurlijk hoef je niet aan alle haltes van de tocht evenveel tijd te besteden, en ook in de opdrachtjes kan je snoeien. De wandeling duurt zolang jij wilt!

Bij het openen van de app kom je terecht op de startpagina. Hier vind je de verschillende tours die we aanbieden per app, waaronder de tour: Mechelen stuurt je stappen.

App Mechele stuurt je stappenApp Mechele stuurt je stappen

Praktisch

  • Beschikbaar in vijf talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels & Spaans.
  • iPhone, iPad en Android smartphones en tablets.
  • Gratis

Klik op een van de onderstaande logo's om de app van Visit Mechelen te downloaden. Je kan deze zowel via de App Store als op Google Play downloaden.

Download vanuit de App Store       Download vanuit Google Play Store

Comfort

Toegankelijkheid

Voor meer informatie omtrent toegankelijkheid, neem contact op met Visit Mechelen.