Porta Superia B&B ****

Porta Superia B&B ****

Voel je onmiddellijk thuis in het 4* luxueuze eenvoud en de statige elegantie van dit 20’ste -eeuws herenhuis. In een cocon van geluk, alsof je opeens de meest belangrijke persoon ter wereld bent. Een plek zonder compromissen als het gaat om kwaliteit. Heerlijk slapen in het glamoureuze Mechelen! Of je nu een business- of stedentrip doet, zakelijk of privé verblijft, hier overnachten is steeds een ware beleving.

Porta Superia is een plek waar collega’s, vrienden en familie tijdens een weekendje weg dichter bij elkaar kunnen komen en een onvergetelijke ervaring creëren. Gezelschapsspelletjes zijn aanwezig en er wordt steeds gedacht aan de kleinsten voor het ontbijt. Alles wat je nodig hebt, en nog veel meer, is aanwezig en tot in detail ingevuld.

Deze B&B ligt aan de rand van het stadscentrum en dus niet alleen ideaal gelegen om te winkelen in Mechelen, maar ook om te ontsnappen aan de drukte van de stad en jezelf wat rust te gunnen in de mooie tuin. De B&B is omringd door leuke restaurants, een lijst aan bezienswaardigheden, toffe winkeltjes en mooie fiets- en wandelpaden. Kortom er is voor iedereen wat wils. Kom langs en beleef het allemaal! 

Boeken

Zithoek in hotelkamer van Porta Superia

 

Contact