Casa Clémence

Deze vakantiewoning biedt ruimte voor maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen en kan ook in combinatie met de B&B Insi2 gehuurd worden. De ruime tafel biedt namelijk plaats voor 10 personen en kan ook als vergadertafel dienst doen (flipchart en beamer op vraag). Op de benedenverdieping vind je een ruime keuken en eetplaats met berging en WC. Daarnaast ook een aparte woonkamer met een slaapbank voor 2 personen.

Op de eerste verdieping zijn er 2 kamers met telkens een tweepersoonsbed voorzien van 160/180 cm. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche. Daarnaast vind je nog een Japanse zen-ruimte/slaapplaats voor twee kinderen (uitplooibare zetels van 70/180 cm).

Op jullie vraag kan er een kinderbedje voorzien worden in één van de grote kamers. Daarnaast zijn er kinderzitjes en kinderbedjes aanwezig. Deze woning is bovendien gelegen naast het Vrijbroekpark, met een speeltuin waar kinderen zich kunnen uitleven.

De vakantiewoning beschikt over een tuintje met eigen terras en een individuele inkom en wordt enkel verhuurd per week of per midweek. 

BOEKEN

Casa Clémence