Bike Choc

Verken onder begeleiding van een ervaren fiets-gids de autoluwe binnenstad en laat je verbazen door het historische hart en de groene buitenrand van de stad. Tijdens deze verkenningstocht degusteer je verschillende creaties van Sjolaa. Niet enkele de benen komen in actie, maar ook de handen, tijdens een mini-workshop “chocolade bewerken”. Ontspannen op een aangepast tempo op de fiets met opmerkelijke verhalen in je oor.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf 32 euro per persoon
Minimum 8 deelnemers
Start: Vrijbroekpark

My sweet bike

Twee wielen en twee tastings die minstens even zoet zullen spaken als je bezoek aan Mechelen. We vertrekken in het groen aan de rand van de stad om vervolgens het centrum in te duiken. Onderweg leidt de gids je veilig doorheen de stad terwijl je rondkijkt en luistert naar de passende verhalen, die live verteld worden via een audiosysteem. We stoppen twee keer om te proeven van een zoete lekkernij gemaakt door Createvents.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf 37 euro per persoon
Start: het Vrijbroekpark

2 wheels 2 taste

Twee benen om je twee wielen te laten ronddraaien, twee handen om te sturen, maar vooral ook twee handen om verschillende lekkernijen in ontvangst te nemen. Deze fietstour start in het groen aan de stadsrand en neemt je mee naar de historische binnenstad. Onderweg zal er regelmatig gepauzeerd worden om van de uitzichten te genieten maar ook voor een tasting van het cateringbedrijf Createvents. Een hartig hapje en een zoete lekkernij staan je te wachten.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanf 37 euro per persoon
Minimum 8 personen
Start aan Vrijbroekpark

Bike Bites

Zet je tanden in je wielen tijdens deze fietstocht, maar vooral ook in de twee hartige hapjes die je onderweg kan proeven. De gids neemt je eerst mee naar het groen en vervolgt de tocht naar het autoluwe en fietsvriendelijke hart van Mechelen. Via het audiosysteem krijg je ondertussen live leuke verhalen mee.

Praktisch

Duur: 2 uur
Prijs: vanaf 37 euro per persoon
Minimum 8 deelnemers

Contact

T +32 498 46 86 79
E info@01lux.be
W www.01lux.be