Beer Walk

Dat Mechelen de stad is met de op één na meest beschermde gebouwen van Vlaanderen, is publiek geheim. Maar dat het 16de eeuws epicentrum der Nederlanden ook een bruisend brouwverleden heeft dankzij toestroom van de Zenne en de Dijle, laten we u ook graag ontdekken.

Deze boeiende historische bierwandeling gaat hand in hand met een bierproeverij rond de streekbieren van brouwerij Het Anker, gekend van ondermeer zijn internationaal gelauwerde Gouden Carolus bieren.

Onze gespecialiseerde biergidsen leren u op een unieke manier proeven, ruiken, bier ervaren in gezellige kroegen, oude brouwhuizen of proeflokalen: plaatsen met een eigen verhaal.

Zo leren we u Mechelen en haar biergeschiedenis op een heel andere manier kennen.

BeerWalk Mechelen

Algemene informatie

Min. aantal personen: 2

Max. aantal personen: 20

Gesproken talen: Nederlands, Frans en Engels.

Wanneer

Tijdsduur: langer dan 2 uur

Mogelijk: namiddag

Comfort

Toegankelijkheid

Een aantal proeflokalen zijn moeilijker toegankelijk vanwege drempels. Hiervoor kan je hulp gebruiken om de rolstoel over deze drempels te tillen. Als er meerdere rolstoelgebruikers willen deelnemen, is het raadzaam dit vooraf te laten weten zodat hier rekening mee kan worden gehouden. Het centrum van Mechelen bestaat uit kleine vlakke kasseien, bolle kasseien en vlakke straatstenen.

Contact

info@beerwalk.be
www.beerwalk.be