Deze pagina is niet beschikbaar in het Frans. U kan deze pagina vertalen met Google Translate.

Mechelen

Camperplaats De NekkerCamperplaatse De Nekker

Op zoek naar een kampeerterrein vlakbij Mechelen? In het provinciaal sport- en recreatiecentrum De Nekker kan je voor een korte periode parkeren om te overnachten. Je slaapt hier in het groen en bent op een half uurtje wandelen in het centrum van de stad. 

Het terrein biedt plaats voor drie kampeerauto's met een maximale verblijfsduur van 24 uur. Er is geen elektriciteit of water aanwezig en er is een verbod op het leegmaken van de septische tank. Verder zijn honden niet toegelaten op het domein. Het gebruik van de standplaatsen is gratis. Reserveren is verplicht en doe je via reservatie@denekker.be

Locatie

Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen

www.denekker.be/verblijf/Camperplaats.html

Sint-Katelijne-Waver

Kampeerautoterrein aan Voorland

Kampeerautoterrein aan Voorland

Wil je Sint-Katelijne-Waver ontdekken met een kampeerauto, dan kan je terecht op het kampeerautoterrein aan Voorland (aan de inrit naar de achterkant van het gemeentehuis).

Het biedt plaats voor vier kampeerauto’s en de maximale gebruiksduur van een plaats bedraagt 72 opeenvolgende uren. Het is het volledige jaar door 24/24 uur toegankelijk, behoudens in geval van overmacht. Het gebruik van de standplaats is kosteloos, maar het is niet mogelijk om een standplaats te reserveren.

Vuil water kan geloosd worden in de voorziene stortplaats (rioolkolk in de grond), er is een uitstorttafel voor septisch water en, mits betaling, toegang tot elektriciteit en water.

Raadpleeg het reglement rond het gebruik van het kampeerautoterrein

Locatie

Voorland
2860 Sint-Katelijne-Waver

't Grom

't Grom Visit Mechelen

Deze zeer rustige plek bevindt zich op de parkeerplaats van het enige groenten museum van België: 't Grom. De uiterste rechterkant van de parkeerplaats biedt plaats aan 4 campers. Tenten zijn niet toegestaan. Omgeven door 300 jaar oude boerderijen, open velden, visvijvers en bossen, is dit de ultieme allround slaapplaats. Op slechts 50 meter vind je een lokale bistro. Een groot grasveld maakt het extra geschikt voor kleine gezinnen. En sportieve reizigers zullen genieten van de fietsweg van Antwerpen naar Mechelen, die op een minuut afstand ligt.

Spring op je fiets en binnen 20 minuten kun je een kopje koffie of Belgisch bier drinken in de schaduw van de Sint-Romboutstoren van Mechelen. Als u op zoek bent naar een afgelegen plek in het groen, maar het contact met de cultuur en het stadsgevoel niet wilt verliezen, dan is dit de plek! In het centrum van Sint-Katelijne-Waver is een plaats om water en chemische toiletten te lozen.

Opgelet! De 4 camperplaatsen zijn exclusief voorbehouden aan betalende museumbezoekers. Reserveer je plaats hier.

Locatie

't Grom
Midzelen 25A
2860 Sint-Katelijne-Waver