Martin's Patershof ****

Martin's Patershof ****

Aan de buitenzijde doet haast niets vermoeden dat je geen traditionele kerk binnen gaat, maar eenmaal binnen, kom je terecht in de totaal nieuwe wereld en de buitengewone sfeer van Martin's Patershof. Een hedendaagse wereld van luxe, comfort, schoonheid, klasse en stijl. Door de betoverende inrichting van het hotel, word je meegevoerd op een adembenemende reis doorheen tijd en ruimte. De kamers zijn ondergebracht in het voormalige kerkschip en baden in een hemels licht. Hun unieke esthetiek komt tot uiting in het zijdezachte zitcomfort van de zetels en fluwelen canapés, in brede springboxen, overtrokken met kastanjekleurig linnen, en de luxueuze matrassen die voor een gelukzalige nachtrust zorgen.

De spitsbogige hoofdeinden, de geraffineerde keuze van de plaids, de goudbruine of zilvergroene tafzijden wandbekleding en de sfeervolle bedlampen vormen daarbij de spreekwoordelijke kers op de taart. Voor je Mechelen en omgeving verkent, geniet je van je ontbijt in het voormalige kerkkoor.

Reis je met het hele gezin? Bij deze logie geniet je van een speciaal ontbijt met Kidibull en pannenkoeken en ontvang je een kortingsbon voor het Speelgoedmuseum. Ontdek hier het familiearrangement. 

Boeken

 


 

De groene sleutelDit hotel heeft een Green Key Label: hét internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven.